Laimėjimai nacionaliniame mokinių piešinių konkurse “Ateities Miestai”

Vilniuje įvyko Vilniaus dailės akademijos (VDA) Architektūros katedros, Atvirosios dailės, dizaino ir architektūros mokyklos (ADDAM) ir Lietuvos dailės ugdytojų draugijos (LDUD) organizuotas nacionalinis mokinių piešinių konkursas – „Ateities miestai“.

“Pagrindinė konkurso „Ateities miestai“ idėja – skatinti Nepriklausomos Lietuvos vaikus galvoti apie ateities miestų, gyvensenos juose kūrimą. Puoselėti atsakomybės jausmą už savo Tėvynės ir Pasaulio miestų ateitį. Skatinti įsivaizduoti, kokie ateities miestai būtų priimtiniausi, patogiausi, racionaliausi, ekologiškiausi ateities žmogui. Kokia tai būtų architektūrinė išraiška?”

Šiame konkurse dalyvavo ir Mažeikių vaikų ir jaunimo daugiafunkcio centro, Irutės Miltakienės mokiniai.  Norime pasidžiaugti ir paskatinti mokines Urte Balsyte, kuri tapo laureate II amžiaus grupėje, Iveta Vilkaite, Vilte Remeikaite ir Guste Bucevičiūte, kurių kūriniai įtraukti į geriausių darbų katalogą. Centras mokinėms ir dizaino studijos MAGIJA, vadovei Irutei Miltakienei, linki įkvėpimo ir kūrybinio įkarščio:)