KUL VYKSMAS: COMIC

2022 balandžio 2 d.Mažeikių kultūros centre, pramogų salėje, įvyks Mažeikių vaikų ir jaunimo daugiafunkcio centro organizuojamas renginys – KUL VYKSMAS: COMIC.
KUL VYKSMAS: COMIC – renginys tiems, kas domisi ar nori susipažinti su komiksų kultūra. O ji apima labai platų lauką: komiksai, manga, anime, filmai, cosplay, stalo žaidimai, video žaidimai ir t.t.

Turime naujienų!!!

KUL VYKSMAS: COMIC įgauna pagreitį! Prisijungia nauji dalyviai: Memel Tabletop Asocijasija ir cosplay veteranė – Crazy Queen!
Memel Tabletop Asociacijos nariai praves D&D 5e parodomąjį žaidimą. Žaidėjai ir žiūrovai galės susipažinti su Faerûn žeminu ir Dragonfly Gildijos istorija, kuri tęsiasi daugiau nei 5 metus. Žaidėjai – “vietiniai” Mažeikiškiai, be patirties šiame fantastiškame žaidime, eis į nežinomybę… Bet kaip Gary Gygax sakė – ,,It is the spirit of the game, not the letter of the rules which is important” (vienas iš žaidimo D&D kurėjų). Taigi į nuotykį!!!

Crazy Queen papasakos apie cosplay istoriją, kostiumų gamybos ypatumus bei cosplay konkursų užkulisius + Karalienė užims jos vardą pritinkančią poziciją ir teisėjaus cosplay konkurse KUL VYKSMAS: COMIC Mažeikiuose!

Čia galėsite susipažinti su Lietuvos komiksų kūrėjais, pagilinti žinias apie manga žanrą. KUL VYKSMAS:COMIC svečiai: Miglė Anušauskaitė, Viktorija Ežiūkas,Tomas Mitkus, FujiDream komanda. Vyks video žaidimų turnyras, komiksų dirbtuvės. Renginio partneriai, Playroomas pakvies lankytojus išmėginti virtualią realybę. Viso renginio metu vyks anime filmų peržiūros.

Kviečiame dalyvauti cosplay konkurse!!!

Renginys skirtas 2022 jaunimo metams paminėti!!!

NEMOKAMAS.

Laukia įdomus ir spalvingas savaitgalis. Prisijunk!

www.facebook.com/events